Szwagry
[Julian, Klementyna, Opolczyk], [Lothlien, Kejt], [Aprics, Aranea, Borys], [Bziktl, Stanwic, Monti], [Litwas, Litwaric, Litwariel], [Saerion, Saellandir], [Iorhael i jego druga postac, ktorej jeszcze nie wcielilismy do kinu ] (chyba o nikim nie zapomnialem)
Reszta ma po jednej postaci
daje to 20 osob/32 postaci z czego aktywnych jest ok. 10 osob.
Jesli znajdziecie kogos OGARNIETEGO to powiedzcie, zeby napisal do kogos z oficerow, zeby go przyjal
Co do tematu to zalozyciele kinu sa z Opola i okolic. Stopniowo nasze grono bylo powiekszane o Debice, Poznan i inne miejscowosci Wielkopolski, Warszawe, Bialowieze, Lublin, Sosnowiec, Siemianowice Slaskie, az po Irlandie
Rozstep wiekowy dosc duzy. Mozna zauwazyc ludzi od tych mlodszych, uczacych sie w gimnazjum, poprzez maturzystow i studentow az po tych po studiach i pracujacych.
Parytetow niestety nie zachowujemy gdyz wsrod nas sa tylko 3 dziewczyny, z ktorych dwie pojawiaja sie dosyc rzadko. :<
Znaczna czesc czlonkow przed LOTRem grala w inne RPGi i tutaj przeszloscia wiekszosci z nich byl popularny WoW
oczywiscie w razie jakis pomylek czy brakow poprawcie mnie
Tez jestem za ale nie mam zamiaru pisac na Regionalu, ze rekrutujemy bo nie chce, zeby w kinie byly jakies dzieci neo, ktorych teraz coraz wiecej.
Kiedys to bylo nie do pomyslenia, zebys kogos tu obrazic a teraz za to, ze jednemu ziomkowi chcialem SPRZEDAC a nie ODDAC ZA FREE (mimo dobrej ceny) pare rzeczy zostalem zbluzgany. Sprawa wyglada tak, ze jesli poznacie kogos OGARNIETEGO to po prostu dajcie znac komus z oficerow albo napiszcie na forum.
No wreszcie udało mi się tu dokopać powiek tak że nie przepadam za komunikacją na forum ale nie zmienia to faktu ze jest przydatna
więc pewnie nie raz mnie tutaj "zobaczycie" ;] dobra robota ludziska teraz trzeba tylko postarać się o to żeby nasz Kin coś znaczył!
wiec bierzemy się do pracy i robimy mocny zespół którego nic nie powstrzyma wierze że damy rade wybić się ponad przeciętność.
POWODZENIA wszystkim graczom i do zobaczenia na polu bitwy (albo w mieście mi to rybka piwko to bym se trzasną )